logo wit

Over ons

Over ons

Het verhaal achter ons interieurbedrijf

Op deze pagina lichten we het verhaal achter ons interieurbedrijf kort aan je toe. Onze zaakvoerder David De Clercq was van 1998 tot 2005 werkzaam bij een interieurbedrijf dat maatkasten vervaardigde en leverde. Daar leerde hij dus de kneepjes van het vak

In 2006 besloot hij om zijn eigen eenmanszaak op te richten. Die begon kleinschalig in zijn garage; naarmate hij meer klanten binnenhaalde werd de ruimte al snel te klein en maakte hij de overstap naar de boerderij van zijn grootouders.  

In 2008 nam David de boerderij over om zijn onderneming verder uit te breiden. Een jaar later vormde hij zijn eenmanszaak tot een bvba om. De oorspronkelijke boerderij maakte dan plaats voor een loods en een nieuwe woning.

Schrijnwerker & interieurstyliste die de krachten bundelen

Met de komst van Brenda in 2018 kreeg Maatwerk De Clercq er deeltijds een ervaren interieurstyliste bij. Davids partner Brenda maakt sindsdien de ontwerpen op en is het creatieve brein achter ons bedrijf. Daarnaast neemt ze de administratie, planning en sociale media op zich. 

David en Brenda vullen mekaar perfect aan als schrijnwerker en interieurstyliste. De combinatie van technische ervaring en creatieve ontwerpen resulteert in een optimale klantenservice. Omdat ze slechts met twee zijn, kunnen ze je bovendien persoonlijk begeleiden om maatwerk te laten samenstellen. 

Kortom zijn kant-en-klare stukken niet aan Maatwerk De Clercq besteed. We zijn het pure ambacht van interieurdesign nog meester en doorlopen elke stap, van ruwe planken tot eindproduct.