Maatkasten voor inspirerende interieurs

Uw interieur naar een hoger niveau tillen? Dat doet Maatwerk De Clercq voor u met maatkasten in regio Wetteren of in de rest van Oost-Vlaanderen. Met veel toewijding en expertise staan we in voor meubilair dat perfect is afgestemd op uw ruimte en woonstijl.

Unieke modellen en uitvoeringen

Bij het vervaardigen van maatkasten, gaan wij nooit uit van bestaande modellen. Wij werken op een ambachtelijke manier en vertrekken volledig vanaf nul. Zo kunnen wij u verzekeren dat uw kast er precies zo zal uitzien zoals u het voor ogen had. Wij maken zowel kasten voor woonkamers, slaapkamers als voor de berging, maar ook voor keukens en badkamers kunt u op ons vertrouwen.

In functie van het comfort

Bij elke kast maken wij steeds de afweging waarvoor ze moet dienen, zodat ook de functionaliteit hieraan volledig is aangepast. Een maatkast met verschillende opdelingen of een uitschuifbaar gedeelte? Dat doet Maatwerk De Clercq uit Wetteren graag voor u. Uiteraard bepaalt u zelf de uitvoering, stijl en kleur zodat u helemaal tevreden bent. Een maatkast om uw kledij in op te bergen? Bekijk dan even onze dienstverlening voor dressings en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie of graag een vrijblijvende offerte? Contacteer ons vandaag nog om uw plannen en wensen te bespreken.