Overzichtelijk opbergen met dressings op maat

Op zoek naar een geschikt meubel om uw kledij, schoenen en accessoires overzichtelijk op te bergen? Maatwerk De Clercq ontwerpt en plaatst prachtige dressings in Wetteren of in de rest van Oost-Vlaanderen, helemaal op maat van uw ruimte en smaak.

Talloze mogelijkheden

Dressings kennen een opwaartse trend in de nieuwbouw. Ook bij bestaande woningen wordt er - indien mogelijk - een aparte ruimte voorbehouden voor de dressing. Is het nu een inloop-dressing of een dressing aansluitend op de slaapkamer, alles is mogelijk. Het grote voordeel van dressings op maat is uiteraard de ruimte die u optimaal kunt benutten. Zeker voor kleinere kamers is dit een doeltreffende oplossing. Als expert in interieurstyling geven we u graag deskundig advies voor een mooi en eigentijds resultaat.

Op maat van uw wensen

Bij de praktische indeling van de dressing mogen enkele details niet ontbreken: een dassenhouder, een uittrekbaar broekenrek, een garderobelift, … Wij denken natuurlijk aan alles en laten u de keuze voor welk soort dressing u precies wilt kiezen. De selectie van uw outfit ’s ochtends zal nog nooit zo aangenaam geweest zijn dankzij een leuke en overzichtelijke dressing.

Contacteer ons

Op zoek naar een specialist voor dressings op maat in regio Wetteren? Neem even contact op met Maatwerk De Clercq en vertel ons over uw wensen. We stellen met veel plezier een vrijblijvende offerte voor u op.