Interieurinrichting op maat in Wetteren ||Maatwerk De Clercq

Uw interieur opfrissen met meubilair en kasten op maat? Voor interieurinrichting in Wetteren en Gent en omgeving is Maatwerk De Clercq dé referentie.

In eigen atelier vervaardigd

Maatwerk De Clercq is een dynamische onderneming onder leiding van zaakvoerder en ervaren vakman David De Clercq. Samen met Brenda De Vuyst - gediplomeerd interieurstyliste - realiseert Maatwerk De Clercq het interieur van uw dromen. Bij ons wordt alles op maat ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier in Wetteren en vervolgens professioneel geplaatst bij de klant.

Uitgebreid takenpakket

Bij Maatwerk De Clercq kunt u terecht voor een brede waaier aan diensten. Van keukens en badkamers tot dressings en maatkasten, maar ook gyprocwerken en renovatieprojecten behoren tot ons takenpakket. Wij werken uw interieurinrichting af tot in de puntjes, en dit met veel passie voor het vak. Een beroep doen op Maatwerk De Clercq is kiezen voor puur vakmanschap, en dat merkt u. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector streven we keer op keer naar een perfecte afwerking die uw verwachtingen zelfs overstijgt.

Back to Top